Civilizált életmódunknak köszönhetően a bélrendszerünkben nagyon sok káros anyag halmozódik fel. Ez az állapot bélpanaszokhoz és krónikus betegségekhez vezethet, ezért is szükséges a szervezetben lerakódott méreganyagok hatékony kiürítése, amit béltisztítással érhetünk el. Beleink tisztasága az egészségünk megőrzésének és helyreállításának szempontjából nagyon fontos.


            Napjainkban nagyon sokan küzdenek emésztési zavarokkal, bélpanaszokkal és különféle civilizációs betegségekkel, amiről a szervezetünk elmérgeződése tehet. Szervezetünk nem képes közömbösíteni a belélegzett és a táplálékainkkal nap mint nap elfogyasztott vegyi- és méreganyagokat, amelyek felgyülemlenek a szervezetünkben és idővel betegségeket okoznak. Emésztőrendszerünk állapota nagy mértékben étrendünktől függ. A rostban szegény étrend, a túlzott cukor és finomított liszt, a kevés zöldség és gyümölcs fogyasztás a bélflóra egészséges összetételének felbomlásához vezet. A meg nem emésztett ételmaradékok lerakódnak a vastagbélben, idővel rothadásnak indulnak és elkezdenek méreganyagokat termelni, ami az egész szervezet önmérgezését eredményezi.

Mikor szükséges a béltisztítás?

            A rendszeres böjtnapok beiktatása mellett érdemes időnként alaposabban megtisztítanunk beleinket. Abban az esetben, ha a mérgeződés tüneteit észleljük, feltétlenül végezzünk el egy béltisztító programot. Ilyen tünetek lehetnek: elégtelen emésztés, erősen bűzlő széklet, puffadás, gázképződés, krónikus székrekedés, irritábilis bél szindróma, állandó éhségérzet, súlyfelesleg, különféle ételallergiák, gyakori indokolatlan fáradtság, a vastagbél daganatos megbetegedése, stb.

            Emésztő- és bélrendszerünk helyreállításának első és legfontosabb lépése a lerakódásokkal teli belek megtisztítása és tehermentesítése, a béltisztítás. Egy jól megválasztott béltisztító programmal és egészséges életmóddal visszaadhatjuk beleink egészségét.

Címkék: méregtelenítés immunrendszer béltisztítás salakanyag béltisztító program

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://meregtelenitesrol.blog.hu/api/trackback/id/tr66030518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása