A bélrendszer tísztításásra sokan beöntést vagy hashajtókat alkalmaznak.


                 Egyszeri használatuk a legtöbb esetben ártalmatlan megoldás lehet. Azonban, ha gyakrabban hashajtók használatával vagy beöntéssel szeretnénk elérni a rendszeres székletürítést, az rövid idő alatt szokássá válik. A beleink nagyon könnyen megszokják az ilyen segítőket és ennek következtében "ellustulnak". A beleink ellustulásának következménye pedig különféle bélproblémák lehetnek: hosszantartó székrekedés, hasi fájdalom, görcsök és a szervezet visszamérgezése azokkal a méreganyagokkal, amelyek nem képesek természetes úton elhagyni a szervezetet. A másik gond ezekkel a módszerekkel az, hogy felborul a bélflóra egyensúlya, amely a belet védi a káros anyagoktól.

                Nagyon fontos, hogy megtaláljuk a számunkra megfelelő béltisztító programot. A béltisztítás elősegíti az emésztőrendszerünk megfelelő működését és a szervezet számára szükséges tápanyagok felszívódását a vérbe és a keringési rendszerbe. Annak érdekében, hogy növeljük a béltisztítás hatását, ajánlatos megváltoztatni az étkezési szokásainkat. Az étrendünk legyen változatos, rostokban, ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag. Mozogjunk rendszeresen és ne feledkezzünk meg a megfelelő mennyiségű folyadékbevitelről sem.


                Amennyiben professzionális segítséget szeretnénk beleink megtisztításához, mindenképpen olyan béltisztító programot válasszunk, ami természetes alapanyagokból készült, klinikailag tesztelt és az otthonunkból is könnyedén elvégezhetjük. Egy rosszul megválasztott béltisztító program károsíthatja a szervezetet. Béltisztításra mindenkinek szüksége van, mivel a szervezetünket naponta érik káros hatások: a levegő és víz szennyezettsége, az élelmiszerekben található adalékanyagok, a gyógyszerek maradványai. 

Címkék: béltisztítás béltisztító program bélproblémák

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://meregtelenitesrol.blog.hu/api/trackback/id/tr606038686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása