Ha tavasz, akkor méregtelenítés!

 

Végre beköszöntött a tavasz! Ilyenkor a természet feléled téli álmából, hétágra süt a nap, nyílnak az első tavaszi virágok. Feléledünk mi is, sokkal jobb a kedvünk, energikusabbnak érezzük magunkat. Erős késztetést érzünk arra, hogy szebbé tegyük környezetünket. Nekilátunk kitakarítani a lakásunkat, házunkat, virágot teszünk a vázába, megmossuk az autónkat...

Ha már a környezetünkkel végeztünk, ideje elgondolkodni azon, hogy a szervezetünket is ki kellene takarítani. Ennek van egy nagyon jó módja: a méregtelenítés.

Mi a méregtelenítés?

méregtelenítés egy tisztító folyamat, amely megszabadítja szervezetünket a rengeteg felgyülemlett és káros salakanyagtól, méreganyagoktól. Ezek az anyagok a környezetünkből, a vízből, a levegőből és az elfogyasztott élelmiszerekből kerülnek a szervezetünkbe.  

Miért szükséges a méregtelenítés?

A szervezet méregtelenítésére azért van szükség, mert miután elvégeztünk egy kúrát, hatékonyabb lesz a táplálék felszívódása, az immunrendszerünk megerősödik, az anyagcsere és a regenerációs folyamatatok is felgyorsulnak.

Egy jól megválasztott méregtelenítés csodákra képes. Sokkal fittebbek, energikusabbak leszünk a kúra elvégzése után. Kihat az egész szervezetünkre, hajunk, bőrünk állapotára. A felgyorsult anyagcserének és a szervezetből eltávozott salakanyagoknak köszönhetően a testsúlyunk is csökken.   

Mit érdemes betartani a méregtelenítés alatt?

Nagyon fontos a bő mennyiségű folyadékbevitel, a rendszeres mozgás és a megfelelő étrend betartása. Együnk olyan élelmiszereket, amelyek sok rostot tartalmaznak (zöldség, gyümölcs), igyunk olyan teákat, amelyek elősegítik a máj működését és ami még nagyon fontos: kerüljük a stresszt.

Ne bánjunk mostohán a szervezetünkkel, végezzünk mielőbb méregtelenítést (én a Clean Inside béltisztító kúrát ajánlom a szervezet méregtelenítésére), szervezetünk meg fogja hálálni a törődést! 

 

 

Címkék: méregtelenítés salakanyag

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://meregtelenitesrol.blog.hu/api/trackback/id/tr425856464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása