Ne bánjunk mostohán a szervezetünkkel!

A tavasz ideális időszak egy méregtelenítő program elvégzéséhez. Tisztítsuk meg szervezetünket a káros anyagoktól, tegyük szebbé a bőrünket, ragyogóbbá hajunkat, töltődjünk fel energiával és nem utolsó sorban szabaduljunk meg pár felesleges kilogrammtól is!

Mi a méregtelenítő program lényege?

Nap, mint nap rengeteg káros és felesleges anyag kerül szervezetünkbe a levegőből, az ivóvízből és a élelmiszerek adalékanyagai által. Egy teljeskörű, hatékony méregtelenítő program megszabadítja szervezetünket a gyógyszerek, méreganyagok, nehézfémek és egyéb vegyi anyagok káros hatásaitól, amelyek felhalmozódtak a szervezetben és rontják a közérzetünket.

Mi alapján válasszunk programot?

Nagyon fontos, hogy olyan méregtelenítő programot válasszunk, amely nem károstítja a szervezetet. Amennyiben betartjuk az alábbiakban leírtakat, akkor a méregtelenítő program elvégzése után szervezetünk megtisztul, tele leszünk energiával és minőségibb életet élhetünk !

Tisztítsuk meg beleinket és bélrendszerünket!

A méregtelenítő program első és egyben legfontosabb lépése a béltisztítás. Erre azért van szükség, mert a szennyezett bélrendszer, a lerakódott salakanyag rengeteg betegség okozója lehet, emelett gátolja a vitamínok, tápanyagok felszívódását. A nem megfelelően működő bélrendszer visszamérgezi a szervezetet.

Tisztítsuk meg májunkat!

A máj az emberi szervezet legnagyobb belső szerve. Mint a méregtelenítés központja több száz funkciót lát el. A máj feladatai közé tartozik a szervezet méregtelenítése, a bélből felszívódott mérgező anyagok lebontása és kiválasztása. A vér méregtelenítése is a májon keresztül történik. A máj különleges regenerálódás szempontjából, mivel a májsejtek képesek megújulni. A méreganayagokkal szennyezett máj képtelen ellátni a feladatait. Segítsük májunk működését azzal, hogy a méregtelenítő program alatt együnk sok gyümölcsöt, zöldséget, igyunk gyógyteákat. Kerüljük az alkoholt, a fehér lisztből készült pékárut és a nehéz, fűszerezett ételeket!

Ne feledkezzünk meg a vese és húgyutak tisztításáról sem!

A vese legfontosabb feladata a vér szűrése és a vizelet termelése. A vese eltávolítja a szervezetből a káros anyagokat és a számára fontos anyagokat visszajuttatja. Ha túl van terhelve, akkor képtelen jól ellátni a feladatát, amit a vizeletben vehetünk észre. A húgyutak begyulladhatnak a meggyengült immunrendszer, a helytelen étkezési szokások és a lassú anyagcsere következményeként.

Mozogjunk rendszeresen!

A testmozgás nagyon fontos az egészségmegőrzés szempotjából. A rendszeres mozgás elősegíti a belek szabályos működését, gyorsítja az anyagcserét. Továbbá edzés közben a káros méreganyagok természetes úton – izzadás útján - távoznak a szervezetből.
A méregtelenítő program alatt ne feledkezzünk meg a pihenésről, relaxációrol sem, mivel a stressz sokféle betegséget, rendellenességet okozhat. Ilyen például az irritábilis bél szindróma - IBS, hasmenés, székrekedés, stb.  

Töltsük fel szervezetünket ásványi anyagokkal és vitamínokkal!

A méregtelenítő program utolsó lépéseként ne feledkezzünk meg a szervezet számára annyira fontos és nélkülözhetetlen ásványi anyagokról és vitamínokról, amelyek felszívódását megkönnyítettük a méregtelenítő program elvégzésével. Az ásványi anyagok és a vitamínok segítik a szervezet működését és erősíti az immunrendszert.

Címkék: méregtelenítő immunrendszer

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://meregtelenitesrol.blog.hu/api/trackback/id/tr755870777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása